Heerlijke winterdag

Hoi,

Wat mogen we blij zijn dat we een prachtige winterweekend hebben gehad :-). Wat hou ik van dit weer. Lekkere koude temperaturen (die zelfs voor mij nog onder het vriespunt mogen), een helderblauwe lucht en daar een stralende zon bij. Daar wordt ik nu echt vrolijk van :-).  Normaal zou ik meteen mijn dikke jas aandoen een muts opzetten en de buitenlucht intrekken, maar nu….nu is dat zo anders.

Jammer genoeg kunnen we nu niet veilig gaan wandelen door corona. Het is véél te moeilijk om rustig te kunnen ontspannen in een park door verschillende elementen.

  1. Iedereen komt nu buiten om te wandelen (wat normaal is)
  2. voor een veilig gekend park zijn we minstens een half uur onderweg met de bus.
  3. De honden kunnen nu nergens meer vrij rondlopen (dat kon al lang niet meer), maar we lieten ze aan het park aan iedere boom snuffelen en dat kunnen we nu zelf niet veilig omdat veel mensen met hun honden er ook lopen en dan te dicht naar Chivas komen.

We mogen of kunnen nergens een pitstop maken om zelf een plasje te kunnen doen want je bent al snel meer dan drie uur van huis voor een wandelingetje van 45 min.

Alleen jammer dat er mensen zijn die dit niet begrijpen. je krijgt dan de reactie ‘je kan toch gemakkelijk gaan wandelen met je blindengeleidehond die je kan leiden? Waar maak jij je toch zorgen om? ‘ Nee hoor, zo simpel is het echt allemaal niet. Als de hond in werktuig is dan moet hij me leiden, loopt hij in het park rond, dan moet hij kunnen genieten van een deftige stressloze wandeling en dat kan momenteel niet.

Dus voor mij mag die corona stoppen maar helaas hebben we hier niet over te beslissen dus moet ik maar in de tuin met de hond ravotten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.