Voorbereiding voor nieuw schooljaar anno 2020

Mijn eerste pianoles want ik zat vast met mijn stukje! kwam ik tot de ontdekking dat het muziekstukje met veel kruisen waren en dat ik meer de zwarte toetsen op de piano moet gaan gebruiken. Ik zou ook alleen de witte kunnen gebruiken maar dan moest ik een andere toonaard gaan spelen. Nu nieuwe uitdaging om het stuk te spelen met hier en daar een kleine aanpassing of eigen improvisatie in het stuk! Vanaf volgende Week is het weer in de klas die al corona proof (woord van het jaar volgens mij) is gemaakt terug les volgen. De eerste keer nadat we sinds maart 2020 niet meer naar de academie konden/mochten gaan! Ik ben benieuwd en kijk er weer naar uit om ook mijn leven een beetje op rails te krijgen, al zal covid nog een hele tijd hier aanwezig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.