Hoge temperaturen

Het is toch niet te geloven. Ik weet niet wat er van waar gaat zijn maar de komende 10 dagen temperaturen van rond en boven de 30 graden. véél te warm voor in België. Eerlijk… Ben ik blij dat wij even geen dure reis hebben gepland naar een warmer land met blauwe zee of zwembad! Door Covid-19 moeten wij zo oppassen wat we doen, wie we ontmoeten en moeten we ons dagelijks leven her-aanpassen. Maar wat is er nu nog beter dan een terras te hebben waar je in de avonduurtjes kan genieten van de verkoeling met allerlei natuurgeluiden. Dit in deze periode zonder vakantiestress of als je een activiteit moet doen met angst! Ik ben eens benieuwd wat het dus gaat worden met dat warm weer. Warm weer, een mondmasker op de bus, weinig zuurstof in de lucht. Geen andere keus en waar we op moment mee moeten leren leven. Hoe we het ook draaien of keren! Dit is het nu op moment! Hopelijk moet ik me niet teveel verplaatsen in die hitte. Gelukkig heb ik een aangename koele werkplaats waar eigenlijk bijna nooit zon komt. Gelukkig…Ik heb wel een raam in mijn bureau dat ik ook kan openzetten. Nu dat is super!

Ja mijn sociaal leven is wat stil gevallen en ik ga minder weg en doe minder activiteiten. Maar voor mij voelt het leven op deze manier even heerlijk aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.